Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Emma Watsonin ja Bonnie Wrightin fanisivut Vieraskirja Mainoskirja
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Liekki
Kotisivut: http://punaveri.suntuubi.com/

29.06.2015 19:07
▼ Tervetuloa! ▲

Astelet hiljaa nummilla. Outojen kissojen tuoksu kantautuu nenääsi ja värähdät. Juokset pois nummilta, näet neljä punaista kiveä. Jokaisen kiven ylle ilmestyy kissa. Säikähdät ja ulvaiset paniikissa.
"Kuka olet, muukalainen?" kysyy siniharmaa naaras yhdeltä kiveltä.
Naaraan takana virtaa puro. Et vastaa mitään.
"Haluatko liittyä johonkin neljästä klaanista?" kysyi valkea naaras toiselta kiveltä.
Avaat suusi ja kysyt:
"Keitä olette?"
"Minä olen Puroyö, Puroklaanin luoja" toteaa sama siniharmaa naaras.
"Minä olen Aurinkoyö, Aurinkoklaanin luoja", valkea naaras kertoo.
"Minä olen Tuhkayö, Tuhkaklaanin luoja", sanoo harmaa naaras takaasi.
"Ja minä olen Maayö, Maaklaanin luoja", sanoo takaasi kolli.
"Tee valintasi ja liity klaaniin, tai kaikkoa reviiriltämme ja ole pesäkisu tai kulkija!" kissat ulvaisevat.
"Aurinkoklaani, Puroklaani, Tuhkaklaani, Maaklaani", neljä kissaa hokevat klaanien nimiä.

Olet saapunu hieman omanlaiseen Soturikissat-tarinaroolipeliin!
Meillä on erit klaanit, erit nimet ja eri tarina kuin kirjoissa!
Olet tervetullut liittymään milloin vain, Yöklaani valaiskoon polkusi, vaikka päätös olisi kielteinen!
TarinaRoolipelin ylläpidossa kulkevat Usva ja Liekki!

Nimi: Ronsku
Kotisivut: http://punakuutamo.suntuubi.com/

08.09.2013 08:32
Kävelet koulusta kotiin ensimmäisen viikon päätyttyä. Harmittelet kävellessäsi läksyjen määrää ja epäreiluja opettajia. Lähdet ylittämään tietä, kun yhtäkkiä tunnet viiltävää kipua kyljessäsi. Huudahdat kivusta ja lysähdät maahan. Silmissä sumenee ja kaikki pimenee...
Seuraavan kerran kun heräät, lepäät sairaalavuoteella. Ikkunasta loistaa täysikuu. Sänky, pöytä, kukkamaljakko, kaikki tuntuu jotenkin isolta. Yhtäkkiä sinulle tulee tarve katsoa ikkunasta ulos. Nouset sängystäsi ja katsot ulos ikkunasta. On sysipimeää, mutta erotat silti kaiken tarkasti. Höristät korviasi, ja kuulet hiiren vipeltävän kaukana pihalla koloonsa. Sitten jalat pettävät altasi, lyyhistyt kasaan. Katsot käsiisi ja kauhistut. sormet lyhenevät ja muuttavat muotoaan anturoiksi ja kaikkialle kasvaa silkkistä, tummaa karvaa. Kaadut sairaalan kylmälle lattialle ja nukahdat. Kun heräät, lähdet tassuttelemaan ulos aurinkoon kissana, pois sairaalasta, pois entisestä...
Ymmärsitkö? Ei väliä vaikka et ymmärtänytkään. Minäpä kerron! Nyt on siis auennut uuden uusi roolipeli nimeltää Punakuutamo! Ropettajia kaivataan, joten olisi kiva jos sinäkin ehtisit liittyä!  Ronsku on Yp, ja Liquen on vara- Yp!

Nimi: Lasikuula
Kotisivut: http://jaasaari.arkku.net

13.01.2012 08:24
Kyseessä on koiraeläin roolipeli, jonka pääjuonena on lähinnä selviytyminen sodasta. Pääsaaren pelätty kauhu, kahdeksanmetrinen ihmisten geenimutaation tulos Jättisusi on heränny syvästä unestaan ja aikoo nyt satapäisen Vuorisoturi joukkonsa turvin vallata koko pääsaaren haltuunsa. Jättisusi ei liiemmin erottele vihollisia liittolaisistaan: jos petät sen luottamuksen, kuolet. Jos tunkeudut reviirille, kuolet. Jos väität vastaan, kuolet.

Vapaat laumat, sekä Tuhkaklaani pyrkivät pitämään omat laumalaisensa turvassa ja omilla puolustusryhmillään pitämään Vuorisoturit aisoissa. Tämä taas on erittäin vaikeaa, varsinkin nyt, kun Vuorisotureiden oikean käden, Thianan eliitti joukko kouluttaa Vuorisotureista vahvoja taistelijoita niin henkisesti, kuin fyysisesti. Miten on, hyppäätkö mukaan tähän veriseen aikaan ja tuot oman osasi peliin?

Nimi: Kata
Kotisivut: http://ritarikunta.wordpress.com

26.12.2011 15:39
Osaatko kirjoittaa iskeviä mainoslauseita tai tehdä hienoja mainosbannereita? Oletko etsimämme kaikkien mainostajien äiti? Nyt voit tosissasi kerätä mainetta ja huomiota osallistumalla Verisen Paronin ritarikunnan Mainostaja-kisaan!

Kisa on jaettu kahteen sarjaan: Mainoslause ja Mainosbanneri. Kaikkin mainoslauseet ja -bannerit tulee lähettää 1.1.2012 mennessä. Lisäohjeita löydät Verisen Paronin ritarikunnan sivuilta (linkki yllä .

Nimi: Sianna
Kotisivut: http://adamfever.suntuubi.com/

20.06.2011 17:51
HUOMIO KAIKKI ADAM LAMBERT FANIT!

Sydämellisesti tervetuloa Adam Fever-sivustolle! Adam Fever (suom. Adam Kuume) on suomalainen, epävirallinen fanisivusto kaikille Adam Lambert faneille. Sivusto on omistettu rakkaudella vain ja ainoastaan Adamille ja hänen upealle uralleen musiikin parissa. Sivustolta löydät mm. laajasti tietoa itse Adamista, erilaisia kuvia ja videoklippejä, paljon erilaista extratekemistä sekä muuta mukavaa. Olisi myös ihanaa, jos voisit äänestää Adam Feveriä tällä hetkellä käynnissä olevissa OTC Summer Awardseissa ja MmileyRayCyrus Awardseissa. Kiitos jos äänestät!

Klikkaa itsesi viipymättä osoitteeseen adamfever.suntuubi.com ja löydä paikkasi meidän muiden, suurien Adam fanien joukosta!

Ihanan aurinkoisin kesäterkuin,
Sianna

VAROITUS! Sivusto saattaa aiheuttaa vakavaa riippuvuutta ja adamkuumetta.

Nimi: SelGomez
Kotisivut: http://www.teamselena.suntuubi.com/

07.06.2011 20:15
Hei ja tervetuloa Selena Gomezin epävirallisille fanisivuille! Sivuilta löydät:
- Tietoa Selenasta ja viimeisimmät uutiset hänestä
- Tietoa ylläpitäjästä + kuvia tämän Selena-huoneesta
- Tietoa Selenan sarjasta
- Mahdollisuuden tilata grafiikkaa (ylläpitäjällä yli puolen vuoden kokemus kuvien muokkaamisesta)
- Linkkejä Selena-sivuille joissa saattaisit haluta vierailla
- Muita Selenan faneja
+ PALJON muuta mitä et löydä mistään muualta!
Jos siis nyt innostuit niin ei muuta kuin suuntaat osoitteeseen www.teamselena.suntuubi.com!


xoxo, SelGomez

Vastaus:

Aivan MAHTAVAT sivut!!!

Nimi: CeCe<3
Kotisivut: http://shekeitup.suntuubi.com/

22.05.2011 19:18
Jos olet katsonut Disney Chanalia ja oot nähny osjelman nimeltä Shake It Up olet tervetullut sivuilleni. Olisin kiitollinen jos kommentoisit kuvia ja kirjoittaisit viekkuun jotain. TERVETULOA!
~CeCe<3~

Nimi: Luna
Kotisivut: http://halfblood.suntuubi.com/

06.05.2011 23:15
>>Camp Half-Blood etsii uusia leiriläisiä!<<

Maailma on täynnä nuoria, jotka elävät normaalia elämää, mutta heidän joukossaan on nuoria tyttöjä ja poikia, joiden suonissa vertaa jumalten verta. He kärsivät tarkkaavaisuus- ja lukihäiriöstä, he kokevat elämässään selittämättöämiä asioita. He kaikki eivät vielä tiedä, keitä he ovat, mutta kun he saavat tutustua todelliseen minäänsä, he ovat vaarassa. Heidän hajunsa on hirviöille kuin huumetta, ja ne jahtaavat näitä nuoria vaikka maailman pimeimpään kolkkaan saadakseen herkullisen suupalan. Keitä he siis ovat? Heidän suonissaan virtaa jumalallinen veri, he ovat puoliverisiä. Maailmassa on vain yksi paikka, jossa he ovat turvassa... Puoliveristen leiri!

Oletko sinä yksi heistä? Astu sisään Puoliveristen leiriin!
(Perustuu Percy Jackson-kirjasarjaan)

Nimi: Frodo
Kotisivut: http://hobitti97.suntuubi.com

28.04.2011 22:15
tsh-fanisivut (epäviralliset)
ne on vielä aika alussa, mutta kyllä sieltä jo jotain löytyy!
tervetuloa!!!

tv Frodo

Nimi: Juliet
Kotisivut: http://candopas.suntuubi.com

27.04.2011 17:48
Tervetuloa Candoppaaseen!

Virtuaalikennel Cand avaa aivan uudet mahdollisuudet upota siihen omaan mielikuvitukseensa, anna vain kehittyä mielessäsi suuret unelmat. Toteutat ne hoitotarinoissa yhdessä hoidokkisi kanssa. Täällä ylläpitäjänä toimii Lotte & Juliet. Hän ottaa sinut jalomielin vastaan tähän suureen virtuaaliseen maailmaan, auttaa sinua ongelmissa, ymmärtää sinua. Täällä siis kasvatetaan koiria, mutta millaisia koiria?

Koirista

Koirat ovat pääosin perehtynyt seurakoiriin, kuten: Tiibetinspanieli (FCI9), papillon (FCI9), eli siis FCI9 on kääpiökoirat, eli siis ne pienimmästä päästä. Mutta ei nuo kaksi olleet ainoita rotuja. Onhan niitä täällä vielä hieman useampiakin, kuten Kultainennoutaja (FCI8), Shetlanninlammaskoira (FCI1) +++ Venäjänvinttikoira (FCI10). Siinä oli siis kasvatusrotumme, jotka voin tietenkin toistaa: Tiibetinspanieli, Papillon, kultainennoutaja, shetlanninlammaskoira & venäjänvinttikoira.


Mutta nyt en viivyttele sinua kauemmis, vaan tutustu ihmeessä sivuumme tarkemmin!


Terv. Lotte & Juliet


Vastaus:

Kivat sivut!

Nimi: Koshka-kisu
Kotisivut: http://koshka.suntuubi.com/

25.04.2011 12:49
~~¤¤ Heippa! ¤¤~~

Muistatko Koshka-nimisen sivun? Olet saattanut joskus tilata minulta arvostelun, nähdä jonkun tilanneen tai nähnyt vain sivuni mainoksen jossain.
Sivujeni aihe on muuttunut; nykyään olen sivulistaussivu! Lue lisää sivuiltani ja liity sivuilleni! Se on helppoa ja nopeaa, kunhan hyväksyt muutaman säännön

~Tervetuloa!~

Nimi: Jonna
Kotisivut: http://ssotaratsunkartano.webs.com/

20.03.2011 20:11
Tervetuloa!
Kaikki ovat tervettulleita rempalta auenneelle Sotaratsun tilalle. Sotaratsun Kartano sijaitsee Espanjassa, palmujen keskellä ja meren vieressä. Varsinainen Sotaratsu avattiin jo vuonna 2010, mutta kun se muutti websiin se aukesi siellä vasta vähän aikaa sitten. Olisi kiva saada uusia hoitajia ja älkää pelätkö, en minä purematta niele [; Sotaratsun kartano toimii jalostus, myynti ja harraste tallina. Teen myös arvosteluja ja olisi kiva jos tekin tekisitte arvosteluja minun tallistani. Ei tarvitse kysyä lupaa ja ei myöskään tarvitse odottaa että minä pyytäisin. Mutta kyllä minäkin voin pyytää aina välillä [=

Vastaus:

Hienot sivut

Nimi: Maria
Kotisivut: http://polletila.suntuubi.com/

19.03.2011 18:20
Haluaisitko ihanan pienen shetlanninponin, jonka kanssa ei tekeminen lopu? Vai haluaisitko kenties ison estehevosen joka hyppäisi korkeuksiin vain sinun vuoksesi? Vai haluatko kouluhevosen joka osaa koulukiemurat unissaankin?


Tervetuloa Polletilalle! Polletilalla voit hoitaa vaikka minkäsortin hevosta. Kaikki hevoshullut, tulkaa vaan rohkeasti hoitajaan!
♥:llä Maria & hepat

Vastaus:

Ihanat sivut! Ja ponit oli sulosia...

Nimi: Koshka-kisu
Kotisivut: http://koshka.suntuubi.com/

06.03.2011 03:49
~~¤¤ Heippa! ¤¤~~

Kaipailisitko arvostelua sivuillesi? Sanoitko kyllä? Klikkaa itsesi siis sivuilleni,
täällä olisi sopiva paikka arvostelua kaipaaville! Sivuni on uusi, mutta kehittyy koko ajan!
Parannus ehdotuksia, kehuja ja muuta sellaista saa laitta viekkuun

Arvostelen sivusi rehellisesti, mutten haukkuen

~Tervetuloa!~

Vastaus:

Tilasin arvostelun!

-LunaLove-

Nimi: Gabriella
Kotisivut: http://teddybearslover.suntuubi.com/

05.02.2011 17:06
. T E D D Y B E A R S L O V E R .

Toivotan kaikki ihmiset tervetulleeksi sivulleni Teddy Bears Loveriin - (eli lyhen. T B L)

Teddy Bears Lover on perustettu 30.12.2010. Siellä ylläpitäjänä toimin minä, Gabriella.
Sivullani on monia tarkoituksia. Ensinnäkin toteutan itseäni usein kirjoittamalla tarinoita ja piirtämällä. Se on yksi oma tapani rentoutua.

Sivullani voit myös jutella muitten kanssa chatissa, lukea blogiani ja muuten vaan kirjoittaa vieraskirjaan ! Kommentit ovat aina tervetulleita.

- ♥ Gabriella

KLIK KLIK! ^^

Nimi: Nana
Kotisivut: http://taikahevostalli.suntuubi.com

01.02.2011 18:21
Tervetuloa taikahevostalliin täällä voit:
- Tarinoida jollain tallin hevosella
- Tarinoida jollain ihmisellä
- Tarinoida jollain itse keksimällä eläimellä
ja kaikkea muuta lisää tietoa etusivulta

Vastaus:

Hauska idea

Nimi: Lola,Lumi,Lea,Luna
Kotisivut: http://www.katariinat.suntuubi.com/

26.01.2011 20:18
Hei ja tervetuloa taikakoulukatariinaan!!!
Olet ehkä kuullut Lolan taikapahka koulusta,joka on nyt tauolla,mutta tervetuloa uusiin taikakoulu katariinaan,jossa voit tietysti tehdä oppilaan tai opettajan,mutta myös voit liittyä taikaministeriöön =)

Nimi: Nekku
Kotisivut: http://www.animix.suntuubi.com/

23.01.2011 18:22
Tervetuloa AniMixiin! AniMix on ropetussivu, jossa voit ropettaa mielinmäärin valitsemallasi hahmolla!^^

Vastaus:

Hienot sivut.
-Ginny-

Nimi: LunaLove
Kotisivut: http://www.lunalove.suntuubi.com/

19.01.2011 14:50
Tervetuloa, epävirallisille fanisivuille, josta löytyy tietoo kaikesta Harry Potteriin liittyvästä ja myös vähän muustakin... Tarttisin lisää ideoita sivuilleni, joten jos keksit jotain, mitä voisin sivuilleni lisätä, niin kerrothan sen Viekussa! Totta kai olet muutenkin "tervetullut" sivuilleni, kunhan muistat käyttäytä kunnolla, sillä muuten lähetän aurorit ja ankeuttajat perääsi!!!

Nimi: Ginny
Kotisivut: http://www.ginnylunahermion.suntuubi.com/

19.01.2011 14:00
Anteeksi, mainostan nyt kaikkia sivujani, mutta tervetuloa myös Ginnyn, Lunan ja Hermionen fanisivuille.  Sivuni eivät ole kovin upeat tai mitenkään, mutta olisi kiva, jos silti voisit käydä siellä.
-Ginny-

Nimi: DemiSel/Ginny
Kotisivut: http://www.demisel.suntuubi.com/

19.01.2011 13:58
Pidätkö sinäkin Demi Lovatosta tai Selena Gomezista? Heille on avautunut uudet epäviralliset fanisivut, nimeltään DemiSel. Sivuni ovat keskeneräiset, mutta toivon, että voitte silti käydä siellä. Ja jätäthän vieraskirjaan merkinnän. Voit jättää myös negatiivista palautetta, kunhan se on kumminkin kohteliasta. Kiitos ja tervetuloa!
-Ginny- (liikun tuolla sivuillani nimellä DemiSel)

©2019 Vieraskirja / Mainoskirja / Emma Watsonin ja Bonnie Wrightin fanisivut - suntuubi.com